Cursus Dolphin Energy Healer

Laat je onderdompelen in Dolfijnenergie!

Geluk en succes: wat maakt je werkelijk gelukkig en succesvol? Dolfijn-energie als toegangspoort tot een nieuw paradigma!

“Iedereen kent momenten van geluk. Vaak is dat kortdurend en afhankelijkheid van anderen of van bepaalde situaties,” zegt trainer en spiritueel therapeute Ma Deva INDRA. “Steeds meer mensen worden zich bewust van het feit dat geluk van binnen zit. Maar hoe kunnen ze dat bereiken én verankeren?”

Daarover gaat deze interactieve en speelse Dolfijn-energie Cursus!
Dolfijnen schilderijEen 6-daagse cursus waarin Dolfijnen je in contact brengen met je essentie, je natuurlijke staat van zijn. Je leert een Dolfijn Energy Healing te geven en ontvangen, je ontmoet je Dolfijngids en ervaart dat je – net als fysieke dolfijnen – in eenheid, harmonie en verbinding bent met jezelf én elkaar. Deze ontmoeting stelt je in staat je HART te openen als nooit tevoren!

Je ontvangt inspiratie en tools om je eigen waarheid, passie en missie te ervaren en van daaruit te leven. De sleutel van verbinding met jezelf opent de deur tot verbinding met de ander. Heling vindt plaats en … je komt thuis in jezelf!

Dolfijnen als leermeesters
Schermafbeelding 2014-04-24 om 16.24.25
Om intens, duurzaam geluk en succes te creëren is het pad van persoonlijke en spirituele ontwikkeling vereist. De ontdekkingen op dit pad leiden uiteindelijk tot zelfrealisatie. Ze geven diepe vreugde en verbinding met wie je werkelijk bent. Je krijgt de bevestiging van hoe uniek je bent – je volgt immers jouw eigen weg om tot inzicht, rust en groei te komen.
En op deze ontwikkelingsweg komen vele meesters en ‘engelen’ om je te helpen. Soms is dat prettig en duidelijk, al te vaak is het moeilijk te zien wat een geschenk een bepaalde confrontatie kan zijn.
Onder mijn leermeesters zijn het o.a. de
Dolfijnen die op een heel bijzondere manier op mijn pad zijn gekomen om mij een vreugdevolle weg te wijzen.

Persoonlijke transformatie door Dolfijn-energie
dolphinsroundtheworldMensen en Dolfijnen hebben iets bijzonders met elkaar. Ze worden ook wel de engelen van de zee genoemd. Ze stralen onvoorwaardelijke liefde en acceptatie uit, wat een gevoel van veiligheid en vertrouwen geeft. Ze helpen herinneren aan wie we werkelijk zijn. Hun hoge lichtfrequentie en energie overstijgt afstand, tijd en ruimte en transformeert alles naar een hoger bewustzijn. Het is dus niet nodig om in hun fysieke aanwezigheid te zijn om de Dolfijn-energie te kunnen ontvangen.

Dolfijnen nodigen uit om intuïtie en spiritualiteit te erkennen
*Dolfijn+hand
Ze vragen je om bewust te worden van de heelheid en liefde die in iedereen aanwezig is. Veel mensen/kinderen worden blij in de nabijheid van Dolfijnen. Er is veel onderzoek gedaan naar hun helende vermogens. Als kind had ik heldere dromen waarin ik met dolfijnen zwom en speelde. De zee was mijn thuis. Het duurde nog vele jaren voordat ik ook werkelijk in hun fysieke nabijheid kon zijn.
Voordat het zover was kwam ik in contact met Linda Shay,
Dolfijnen-communicator en oprichtster van de Dolphin Heart School. Linda nodigde mij uit om contact te maken met de spirituele Dolfijnen. Mijn HART maakte een sprong en ik kon alleen maar JA zeggen. Ik volgde de opleiding, assisteerde vele jaren en leerde om de energie van Dolfijnen door te geven naar bewustwording en heling.

Cursusprogramma
Tijdens de cursus begint je spirituele en vreugdevolle reis met de Dolfijnen. Ze nemen je 6 dagen lang mee naar de volgende thema’s: Dolfijnen frequenties
Je betreedt spelenderwijs het ‘Boeddhaveld’ – een nieuwe dimensie waar jouw Dolfijngids liefdevol op je wacht en waar je een persoonlijke activatie ontvangt. Je leert een Dolphin Energy Healing geven/ontvangen. Je onderzoekt je verlangens en beperkingen en komt in contact met je schatten, levensdoel, missie en LIEFDE. Je ontvangt een cursuspakket met richtlijnen om de Dolfijn-energie toe te passen in je dagelijks leven en te oefenen met cliënten.
Tijdens de terugkomdag ontvang je het Certificaat ‘Dolphin Energy Healer 1’ als je hebt voldaan aan het vereiste aantal (10) cliënt-sessies. Deze dag is onderdeel van de cursus.

Dolphin Energy Healer
Met veel plezier mocht ik een concept ontwikkelen voor individuele groei en spirituele bewustwording. Als gecertificeerd Dolphin Energy Healer bied ik workshops, cursussen, trainingen en individuele begeleiding aan. Voel jij het verlangen naar zelfrealisatie op een vreugdevolle manier en wil je bijdragen aan het helen van mensen? Zo ja, laat je dan onderdompelen in de Dolfijnenergie!

Deze cursus is op dit moment uit de agenda verwijderd.
Als je belangstelling hebt dan ontvang ik graag je persoonlijke bericht.