Dolfijn-energie PLAYshop

Dolfijn-energie PLAYshop: kom kennismaken met de sprankelende Dolfijn-energie!
Ga mee op een sprankelende reis en kom in contact met jouw innerlijke Dolfijn. DOLPHIN-SPIRIT nodigt je uit voor een HART-openende ervaring vol vreugde, verbinding en LIEFDE. Je komt thuis in jezelf!

Dolfijnen als leermeesters
images-2Net als Engelen en Gidsen zijn Dolfijnen een wegwijzer naar intens, duurzaam geluk en voldoening. Je volgt het pad van persoonlijke en spirituele ontwikkeling dat uiteindelijk tot zelfrealisatie leidt. DOLPHIN-SPIRIT brengt je in verbinding met wie je werkelijk bent. Je krijgt de bevestiging van hoe uniek je bent – je volgt immers jouw eigen weg om tot ontspanning, inzicht en groei te komen.

Je spontaniteit ontwaakt
Schermafbeelding 2014-04-24 om 16.24.25Je betreedt spelenderwijs het veld van ongekende mogelijkheden – een nieuwe dimensie waar jouw Dolfijngids liefdevol op je wacht. Je onderzoekt je verlangens en komt in contact met jouw essentie. Creativiteit brengt je in contact met je schatten, je levensdoel, je missie. Je ontdekt hoe je zélf jouw werkelijkheid creëert en dat je nooit slachtoffer bent. Je bent altijd de schepper, de bron van je realiteit. Verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leven en de keuzes die je maakt, geeft je een positieve basishouding. Vernieuwd bewustzijn geeft inzicht dat alles in je leven een doel en nut heeft. (Her)ontdek je lachspieren en ervaar diepe ontspanning, voldoening én intense heling.

Deze 1-daagse PLAYshop is een kennismaking en dient tevens als opstap naar de
Cursus ‘Dolphin Energy Healer (1).

Deze PLAYshop is op dit moment uit de agenda verwijderd.
Als je belangstelling hebt dan ontvang ik graag je persoonlijke bericht.


Ervaring van een van de deelnemers: “Wat was het een fantastische ervaring om deel te nemen aan deze bijzondere, verrassende en bruisende Dolfijn-PLAYshop! Ik heb zoveel warmte, liefde en energie ontvangen. DANK je wel, Indra, David en alle andere Podmaatjes!”

You become ‘free’, simply means you become free from yourself.
Osho