Durf te springen!

Al jong begonnen mijn vragen naar zingeving. Zo klein als ik was, had ik al snel door dat ‘mezelf zijn’ onveilig was. ‘Doe maar gewoon.’ Vooral niet opvallenwas de boodschap.

Geboorte pijnlichaam…
Door de ‘afwijzing’ werd ik ook steeds banger voor mijn ‘gaven’ en de pijn, zowel fysiek als emotioneel, was geboren. Ik voelde me thuis in een andere wereld van schoonheid, liefde en veiligheid, maar kon er nog niet blijven.
Trouwen, kinderen. Even dacht ik het geluk op de aarde te hebben gevonden maar al snel bleek dat een vergissing. Problemen stapelden zich op en verkilden mijn hart. Ik wilde hulp zoeken maar de ongeschreven regel luidde: ‘Vuile was binnen houden!’
Radeloos bleef ik zitten waar ik zat, zoekend naar het geluk buiten mij…

Wake-up call
Op mijn 27ezag ik in een flits hoe absurd mijn situatie was. Ik mocht mijn buurvrouw helpen en kon dus even mijn huis ontsnappen en mijn eigen problemen vergeten.Tijdens deze eerste bewuste spirituele ervaring werd mij een eeuwenoude wijsheid onthuld. Ik werd ‘opgetild’ en ving een glimp op van de eenheid in alles en iedereen. Als in een film nam ik mijn eigen ‘drama’ waar en dat van mijn medespelers. Dit heeft voorgoed mijn bewustzijn/paradigma veranderd.
Aan mijn voeten lagen de brokstukken van de gebroken spiegel. Ik moest ‘springen’, de vuile was moestnaar buiten! Met deze sprong naar ‘hulp’ verbrak ik de ongeschreven wet…

Transformatie
Later ving ik steeds meer ‘glimpen’ op. Tijdens een van deze momenten werd mij een nieuwe naam onthuld. Ik werd vervuld van herkenning en vreugde bij de klank en betekenis van mijn nieuwe naam INDRA. Het heeft mij geïnspireerd om nog meer vanuit mijn essentie te leven.
Door het volgen van opleidingen en trainingen leerde ik mezelf helen en heb de veiligheid en het geluk in mezelfgevonden.

Bezieling
Rond 2000, na de afronding van mijn psychotherapeutische opleiding, kreeg ik een duidelijk signaal dat het tijd werd om weer te springen. Mijn bedrijf ‘HarteLinK’ werd geboren.
Op steeds dieper niveau ervaar ik dat ik co-creator ben van mijn leven, de mensen die ik ontmoet zijn mijn spiegels. Het bewust kiezen waar ik mijn aandacht op richt geeft me steeds meer een gevoel van vrijheid!

Begeleiding vanuit liefde en respect
Het volgen van mijn hart maakt mij elke dag weer blij en dankbaar. Nu komen kinderen met hun ouders naar mijn praktijk voor het leren openen van hun hart en het transformeren van problemen naar te ontwikkelen vaardigheden.
Professionals ervaren weer passie in hun werk na het volgen van een training.
Vanuit liefde en respect mag ik mensen een spiegel voorhouden en ze in contact brengen met hun ‘hartskwaliteit’. Dát is mijn passie én mijn kracht!
Ik nodig je uit om jouw innerlijke kracht te ont-dekken.
Om uit je comfortzone te stappen en je los te maken van je conditionering. Te focussen op je droom!

Kom in actie en ‘spring!’ Ervaar het feest dat leven heet!

Contact Indra