Kinderen vertellen …

 Teun (7): “Mijn zusje plaagde me vaak en dan ging ik gelijk huilen. Op school vond ik er niets aan en moest ik ook vaak huilen. Nu heb ik geleerd om ‘stop’ te zeggen en ben ik weer vrolijk. Soms plaag ik nu mijn zus weleens en dan moet zij hard lachen, en ik ook.”

 Tijs (11): “Op school kon ik me niet concentreren. Ik werd vaak gepest. Dan sloegen bij mij de stoppen door en sloeg ik erop los. Ik haatte school. Bij jou is het leuk, jij hebt me geleerd dat ik al goed ben en dat ik talenten heb. Ook heb je me gevraagd waar ik beter in wil worden. Nu ik mijn vaardigheid heb geleerd, word ik niet meer gepest en kan ik me beter concentreren. Ik heb zelfs een vriend en school is weer leuk. Ik sta te popelen om mijn volgende vaardigheid te leren.”

 Liesbeth (14): “Na de scheiding van mijn ouders was ik woedend. Ik schold op iedereen, was brutaal en werd op school vaak de klas uitgestuurd. Het leven was shit! Toen ik bij jou kwam voelde ik heel veel weerstand en beschadigde mezelf… Jij wist tot me door te dringen. Je accepteerde mijn boosheid en vroeg naar mijn dromen, waardoor ik al snel nieuwsgierig werd. Al tijdens mijn vierde sessie heeft mijn boosheid een plek gekregen en heb je mij geleerd om mijn boosheid en teleurstelling te uiten.
Ik ben nu weer terug op school, ben populair en het leren gaat me nu gemakkelijk af. Indra, dank je wel dat je me hebt geholpen!”

 Klaas (18): “Voordat ik bij Indra kwam, dacht ik mijn doelen helder voor ogen te hebben; toch was mijn leven een puinhoop. Door haar manier van vragen stellen, heeft zij mij aan het denken gezet, wat me een paar slapeloze nachten heeft gekost. Dit traject heeft me echt doen inzien dat ik vooral aan het overleven was met mijn hoofd. Door het leren van mijn vaardigheid is mijn leven een stuk leuker geworden en nu leer ik het aan mijn vrienden en geniet van mijn succes.”