JIJ bent de schepper!

Deze 2-daagse workshop gaat over het creëren van een vreugdevol leven in overvloed. Je krijgt inzicht waarom jouw leven loopt zoals het loopt en wat je tegen houdt om de beste versie van jezelf te worden.

ZEVEN gouden sleutels: inzicht in de universele wetten
Het universum is net als een grote winkel waarin alles beschikbaar is. Jij hoeft alleen maar de deur open te doen en te weten WAAROM je iets wilt. Wat is je drijfveer… waar kom je je bed voor uit…? Eenmaal afgestemd op het universele veld zijn de mogelijkheden oneindig, slechts begrensd door ons menselijk potentieel.

Maak je celgeheugen wakker
Hoe meer inzicht je krijgt in deze materie, des te enthousiaster én vaardiger zul je worden.
Er is geen onderscheid in wat je kunt bereiken of aantrekken. Of het nou groot is of klein maakt niet uit voor de universele bron van energie. Terwijl je de processen leert toepassen en naarmate je geheugen wakkerder wordt voor de krachtige wet van het universum keert je natuurlijke levenslust terug. Je zult ont-dekken waarom al jouw kracht in het NU is.
Het voortdurend tot uitdrukking brengen van je ware aard geeft échte vervulling, bevrediging en vreugde.

  1. Je bent je eigen schepper en creëert 100% je eigen realiteit.
  2. Wat je in het verleden hebt gedacht, heeft je huidige realiteit gecreëerd.
  3. Je trekt datgene aan waar je je aandacht op richt. Het universum beantwoordt exact aan waar jij je aandacht op richt.
  4. Je gevoel is je navigatiesysteem. Wat goed voelt, is goed voor jou. Wat niet goed voelt, is niet goed voor jou.
  5. Je gedachten vormen je toekomstige ervaringen. Wat je gevoelens ook zijn … ze weerspiegelen wat op je pad te wachten staat.
  6. De enige waarheid is: wat je denkt, wordt waar. Dus als je denkt in tekorten en dat het leven moeizaam is, dan wordt dát je waarheid!
  7. Als je gelooft dat er in het universum een oneindige bron van energie is waaruit je meer dan genoeg kunt putten, dan zal dát je waarheid worden.

Praktische informatie 2-daagse workshop
Data: op aanvraag
Kosten: €120,- p.p. inclusief reader en materialen

Workshop op aanvraag door het hele land

“You attrack what you are… Not what you want
Abraham