Bronnen van groei en ontwikkeling

Mijn behoefte om inzicht te krijgen in de essentie van het bestaan en het vinden van mijn waarheid heeft mij gedreven tot het deelnemen aan cursussen, trainingen en opleidingen.
Deze hebben bijgedragen tot bewustwording én verwerking van de emotionele pijn en onmacht uit mijn verleden. Langzaam ontdekte ik mijn kwaliteiten…

De Seth Academie was mijn springplank naar psychische en psychosociale hulpverlening, daar leerde ik de beginselen van hypno-, regressie- en reïncarnatietherapie.

Atisha’s ‘Seven Points of Mindtraining’ heeft de potentie om basic metaal te veranderen in goud en vergif in medicijn. Het heeft me de diepte van hart en geest laten ervaren; mijn conditionering, valkuilen, angsten, illusies, ideeën, en deze laag na laag afgepeld.

AquaBalancing opende mijn hart voor weggestopte emoties. Het warme water, de liefdevolle wiegbewegingen, de krachtige technieken… alles bracht een regressie op gang waardoor het pantser rond mijn hart begon te smelten.

Inner Child Work, Regressie- en Reïncarnatie (therapie en training) bracht mij in contact met ‘het kind in mezelf’. De zachtheid en gevoeligheid van deze benadering stelde mij in staat om toegang te krijgen tot diepere lagen van emotionele pijn en conditionering.

De zelfempowerment training Avatar heeft mij inzicht gegeven hoe af te stemmen op de werking van de mind. Deze krachtige en snel werkende training is gebaseerd op (het opheffen van belemmerende) overtuigingen.

Mindblowing is The Work of Byron Katie. Alle concepten worden met de vier vragen en de omkeringen in één klap weggevaagd. Wat er overblijft is ‘de waarheid’ zoals die voor mij klopt.

De Academie voor training en coaching reikte mij instrumenten aan die mij als professioneel trainer/coach en communicatiedeskundige hebben verrijkt.
Mijn kwaliteiten en talenten kan ik nu vol zelfvertrouwen inzetten.

De opleiding Intuïtieve ontwikkeling en spiritueel genezen bevestigde opnieuw hoe ik op mijn intuïtie mocht vertrouwen. Door eerdere, negatieve ervaringen was ik mijn vermogen kwijtgeraakt om een helder onderscheid te kunnen maken.

De jaren van training, coaching en assisteren bij de Dolphin Heart School opende mijn hart als nooit tevoren. Spelen in liefde, vrijheid en verbondenheid heeft mijn verbinding geopend met mijn essentie.

Kids’ Skills leert kinderen hun talenten en kwaliteiten kennen en hun gedrag positief om te buigen. Voorbij de etiketten, die velen al jong hebben meegekregen. Met deze training heb ik mijn communicatievaardigheden nóg verder ontwikkeld.

Parents’ Skills een praktische, oplossingsgerichte cursus die ouders, leerkrachten, managers ondersteunt en bekrachtigt. Ook deze training heeft voortgebouwd op vaardigheden die ik al bezat en die ik met een nauwkeurige focus verder kon ontplooien.

The Path of Love is het hoogtepunt, de slagroom op de taart. Zeven dagen en nachten koken in een ‘hogedrukpan’ heeft mijn Mind totaal opgeblazen. Het lijkt op een droom waarin alles tegelijkertijd plaatsvindt.

De Mystic Rose is een transformerende meditatie van één week lachen, één week huilen en één week stilte. Mijn energieblokkades werden opgeblazen. Zo is er weer meer helderheid van ZIJN aan het licht gekomen.