Passie

Het vinden van échte vreugde en vervulling is een persoonlijke, fascinerende tocht. Nu weet ik dat elke ervaring nodig is om wakker te worden.

De praktijk
In mijn werk (en privé) zie ik mensen die buiten zichzelf zoeken naar liefde, geluk en genot, terwijl alles binnenin al aanwezig is. Ook ik heb dat ervaren. Gedurende mijn zoektocht ben ik me bewust geworden van dit patroon. Vanuit dit inspirerende inzicht is een basisconcept voor bewustwording en effectief leiderschap ontstaan.


Spiegels

Een diamant, beschenen door licht, toont verschillende facetten met een overrompelende schoonheid. Zo is het ook met mensen. Waarnemen – voorbij de maskers – toont de schoonheid in ieder wezen. Zo zie ik ook mijn eigen schoonheid als ik in de spiegel van de ander kijk. Door bewust te zijn van projecties, oordelen, voor- en afkeur naar mezelf én de ander, help ik mezelf bij het ‘poetsen van mijn eigen spiegel’.

Flowering
Herinneren wie ik in essentie ben en te bloeien, dát is mijn levenstaak. Met liefde en compassie geef ik graag datgene door, wat mij heeft geholpen om tot bloei te komen.

Ben jij bereid om de spiegel aan te nemen zodat JIJ tot bloei kan komen?

 

“Het bewustwordingsproces is vergelijkbaar met een ui die, schil na schil afpellend, uiteindelijk uitkomt bij de kern… de prachtige kern die we in wezen allemaal zijn.”
Ma Deva Indra